Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.04.05

Tarot és örömteremtő segítségem

Szeánsz

Időtartam: 60 perc

Megáldalak az őseim bűvös szavaival, amik változatlanok évszázadok óta. Megtapasztalod, hogy ettől kezdve egy burok vesz körül, ami óv. Távol tart mindent, ami ártó. Eléd teszi, amire vágysz. Minden Szeánsz elején megáldalak. Ettől kezdve, egyre erősebb ez a védelem.

****

Online

Az általad választott szeánszt kérd e-mailben, a lillemaar.site@gmail.com címen!

Válaszlevélben kapod a mindent elsöprő  változások titkait rejtő útmutatót, magyarázatot segítséget!

Sorrend:

1) Küldj e-mailt, neveddel (anoním is lehet), és maximum 1 A/4 oldalnyi terjedelemben azt, ami a választott szeánszhoz tartozik!

2) A gyermekek számára küldd el (Paypal, Skrill, Viber, Bankkártya...) az összeget!

3) Jóváírás után előkészítem, majd levezetem a szeánszt. Küldöm a mindent elsöprő útmutatót, amitől új napra ébredsz, egy gazdagabbra, boldogabbra!

4) Minél többször fordulsz hozzám, annál erősebb és sikeresebb leszel!

****

Küldöm mellékletben sorszámozva hátlappal a kártyákat, válassz hármat, és a húzás sorrendjében írd le a számaikat!

****

Tarot, és titkos kultikus bőséget, egészséget, örömöt hozó módszereim valamelyikével, ami hozzád és a szituációhoz illik, rávezetlek a megoldásra, ami óriási fordulatot hoz életedben. Tudnod kell, nem biztos, hogy egy alkalom elegendő, sőt! Minél komolyabb, mélyebb, és nehezebb helyzet, annál több alkalomra van szükség! Azonban biztos lehetsz, hogy már az első szeánsz után látványos változásokat tapasztalsz, úgy, ahogyan tervezted!

****

Nem kérek pénzt.

Támogatom a gyerekeket, akiket magukra hagytak. Nekik biztosítok ebből lehetőséget élni, boldogulni. Így, ha hozzám jössz közösen segítünk.

A szeánsz 80 000 Ft,